La Pols

by THE NEW RAEMON

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €3 EUR  or more

     

1.
01:12
2.
3.
02:00
4.
5.
02:30
6.
7.

about

El pare s’ha mort. Això és el que ha sentit el Jacob quan ha despenjat el telèfon. Dos minuts més tard ha oblidat del tot aquesta notícia. Se n’ha oblidat tan completament que ni tant sols ho ha comunicat a la seva germana Ruth, amb qui conviu en un pis modest situat al nucli d’una sorollosa ciutat.

Aquest és el punt de partida de LA POLS, una obra de teatre protagonitzada per uns personatges que tenen l’esperit violent i apassionat propi de la joventut, una joventut que ja no se sent capaç de sentir res per la desaparició dels seus predecessors.

LA POLS és l’última obra de la companyia teatral Arcàdia, coproduïda per la SalaFlyhard i la Nau Ivanow i està interpretada per Marta Aran, Laura López, Guillem Motos i escrita i dirigida per Llàtzer Garcia.
A més a més compta amb una banda sonora de luxe: temes originals de The New Raemon. Temes que funcionen com a motius dels personatges i que narren petits fets del passat que ajuden a apropar-nos a la Ruth, al Jacob i a l’Alba, els éssers que habiten aquest petit univers.

credits

released March 27, 2014

license

all rights reserved

tags

about

BCore Disc Barcelona, Spain

BCore Disc is an independent record label from Barcelona, Spain, that’s been working since 1990, we cover lots of different styles going from punk, pop, surf and hard-core, to folk, rock and instrumentals.

contact / help

Contact BCore Disc

Streaming and
Download help

Track Name: Jacob
Llàtzer Garcia
Track Name: Estàs Diferent
Llàtzer Garcia
Track Name: El Poni Roig
Llàtzer Garcia
Track Name: Sí, Vaig Ser Jo
Llàtzer Garcia
Track Name: Un Dia Més
Llàtzer Garcia
Track Name: Si M'ho Poso a Pensar
Llàtzer Garcia
Track Name: Passar les Hores
Llàtzer Garcia

If you like La Pols, you may also like: