We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Hostal hostil

by MENDRA

supported by
/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €5 EUR  or more

   

 • Record/Vinyl + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Hostal hostil via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 3 days
  edition of 350 

    €15 EUR or more 

   

 • Full Digital Discography

  Get all 336 BCore Disc releases available on Bandcamp and save 50%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Aurora Ocho, The Conflict, Éramos felices y no lo sabíamos, Presentimiento, Fix Myself, Conundrum, Ego Death, Buen Destino, and 328 more. , and , .

  Purchasable with gift card

    €742.50 EUR or more (50% OFF)

   

 • Buy Vinyl 15€

1.
Morir 01:37
No vull deixar cap empremta en aquest món. Vull perdre’m en la immensitat de l’existència i la veritat. No ser ningú i ser-ho tot. No vull cap foto d’un instant. No podem ser jutges d’una realitat que és per si mateixa. Que a l’única que puc jutjar aquí és a mi, per no formar part de la totalitat.
2.
Acostumbrada a los típicos tópicos vi un arca de Noé, de colores salvajes y un infinito olor a mar. Amar. Amarte. A Venus. Avenus Papa. Papa frita. Frita Kahlo. Kahlo hondo. Un mar de tripis comunes del trópico. Quise dejarla escapar. Un ser filantrópico se resistió. Y ahí estaba, pequeña y perturbante. Allí seguía, pequeña y rutilante. Vino a quedarse y, sin saberlo, vine a quedarme.
3.
Viure 01:49
¿Quieres jugar al ajedrez? Sé tú las blancas, procuraré ser la negra y esperaré a tu vejez. Dejaré que te ensucies en mi nombre. Sal al atardecer a desmadrarte, llorarte, marchitarte; yo ya no tengo nada que perder. Que la nostalgia manche mis pulmones al tempo de tu calada. Al menos así te quedarás callada. Verás tu destrucción pero no tendrás lágrimas que llorar ni juventud por marchitar. Habrá caído nuestra Reina. Habrá caído nuestro Rey.
4.
Miro la flor en un camp de mines. La misèria em penetra les artèries que es descomponen marcides. El preu a pagar per aquesta verdor és l'absència de calor. D’una capa de núvol gris van fer aquesta presó. Això em diuen, jo només veig la flor.
5.
Néixer 02:27
Línies paral·leles d’acer que em travessen els ulls per no veure qui puc arribar a ser. El viatger solia treure fum, segueixo dins el vapor negre fins que no em deixin sortir d’aquest punt. I si estic aquí postrada és per veure el tren passar, que si la vida és un paisatge ja no la podrem malgastar.
6.
Renéixer 01:59
¿Por qué estas manos frías Biberón de piel? Creaste grandes submundos de no olvidar para serte fiel. Porvenir, ¿viviré más que la angustia del mar? Su vida se esconde en momentos oscuros y experiencias sin nombre. Conseguiré andar sin un pie. Porvenir, viviré más que esta angustia.
7.
Gloriosa ciudad del progreso, sin ti avanzar no puedo, que andamos cargados de polvo para liberarnos del miedo. Con orgullo levantas tu espada, limpia de pasados, toda mancha ha sido vetada para los que no querían ser mandados. Nievan de las palomas sus heces, brota la hierba en los muros, con lagos de muertos peces; no cesaremos de estar en apuros.
8.
Elefant 02:00
Som l’elefant que camina sobre aquest llac parat de superfície cristalina. Com si fos un pes ploma encega el camí que entoma. Maleïda desitjada poma. El fred començava a infiltrar-se’m als ossos. Jo intentava posar-nos més capes mentre ja es glaçaven els nostres cossos.
9.
Error en Mim 01:54
No servirà de res la recerca de l’ocell que ha creat aquesta tempesta. Trencant el silenci amb paraules buides me’l vaig empassar i ja fa temps que el tinc dintre. No seguiré interpretant-te a través d’aquesta paret. Cada intent ha estat fallit, i mentre no l’alliberi, l’ocell, accelera el seu batec. Quin és l’error en mi que sempre necessito més per poder sentir?
10.
SA TA NA MA 04:38
Un diluvio tuvo que caer para limpiar las calles de nuestro ser. No importa, mas cuando falles. Tuvimos que estar muertos al nacer. Sa Ta Na Ma, Na.

credits

released October 8, 2021

license

all rights reserved

tags

about

BCore Disc Barcelona, Spain

BCore Disc is an independent record label from Barcelona, Spain, that’s been working since 1990, we cover lots of different styles going from hardcore, punk to indierock.

contact / help

Contact BCore Disc

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Hostal hostil, you may also like: