We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Na​ï​f, potser

by POWER BURKAS

/
1.
Presentable 02:04
Vivint a través de presents que es tallen i s’emboliquen com cistells. Tinc una màquina del temps al ventre que em digereix els sentiments i em recargola els budells. Rellotge biològic retardat, llum del cel que exigeix puntualitat. Volen partícules de realitat, mentre jo segueixo aquí aturat. Vivint a través de presents, m’aixeco surfejant pressentiments. Perplex de tantes percepcions, simulant tenir emocions. mentre volen els avions. Rellotge biològic retardat, llum del cel que exigeix puntualitat. Construint un relat inacabat, repetit fins que sembli que és veritat. Presentat l’atestat d’absurditats que vull tenir ben firmat. Presentat l’atestat d’absurditats que vull tenir segellat. Presentat l’atestat d’absurditats que vull tenir enviat.
2.
Vull cotitzar hores dormides Jubilar-me pesant figues / somiant en figues. Prunes també, naïf potser. Sucoses vocacions, fruït de conviccions. Em val la pena despertar? Vull desmembrar el verb cotitzar No entenc què vol dir, trampes del destí proper. Ametllers, codonyers, castanyers, cirerers, no cal més. Cocoters, garrofers, ginjolers, llimoners, no cal més. magraners, pistatxers, presseguers, tarongers, no cal més. Retrocés, no cal més retrocés, no cal més retrocés, prou. Em val la pena despertar? Immers en un son profund, música a tot volum. Toco el pinyol amb les dents, plantem un arbre, em sents? Un arbre molt puto alt, fora del capital.
3.
Descarrego el ciment i em trec un bon pes de sobre. Pastarem, menjarem i cantarem, per aquest ordre escrit damunt del terra que tots trepitgem. S’asseca el paviment, tinc el pols molt impacient. Dibuixaré la cara d’en Carles Sabater Creixeran herbes als orificis resseguits pel meu dit. Obsolet passeig de la fama. Desangelat el descampat. Quedarà algú treballant a LaFarge Quan tot això hagi acabat?
4.
Autorentat 04:09
Avui m’he llevat molt content, voldria ballar una samba Tarongetes vaig esprement, no em beuré pas l’enteniment El sol brilla resplendent, quin goig em fa viure. L’aigua cau sobre el meu clatell, simbombaré una mica. Tinc un pensament recurrent, una mosca collonera. Una mà autosuficient. i una carxofa del tot a cent. Bafarada i esbufec La felicitat es perd Mà oberta sobre el pit Palpo la buidor d’esperit. Surto del baf, desentelo el mirall. Rebento un gra, poso pasta al raspall Frego, frego, frego frego. Glopejo sang, geniva minvant. Em poso gràfic perquè vull entendre com és que el cap gira i el cos rebobina. Soma, psiqué, Amu-nike. Ja m’avisaran quan orbitin semblant. Samba Ballarem una estona Samba El cos ens condiciona. Samba Balla el cap a deshora Samba Moviment cap enfora.
5.
La traça 04:29
En Claudi mai no es vol acomiadar, t’allarga la mà i et diu que et quedis. Quan la conversa sembla acabar, torna a començar, ningú controla. Traçant línies en un full en blanc. Cada traç és una amistat i el seu procés Ratlles, punts i l’aire dels espais. Com si tracés en codi Morse, però no ho desxifrés. Amic, amb traça compartirem il·lusions, decepcions i cançons. Mentre ens bombegin els pulmons. Estic en silenci, crec que no haig de dir res. Callat de veritat al teu costat. Traçant línies en un full en blanc. Cada traç és una amistat i el seu procés. Ratlles, punts i l’aire dels espais. Com si tracés en codi Morse, però no ho desxifrés. Amic, amb traça compartirem il·lusions, decepcions i cançons. Mentre ens bombegin els pulmons. Estic en silenci, crec que no haig de dir res. Callat de veritat al teu costat. Hipnotitzat per aquest llarg comiat, trenco la reunió i me’n vaig a casa. Sol i a vegades ben acompanyat Tot és de bon grat si no ho controlo.
6.
Gairebé plovia feia un dia gris Passant per Centelles vaig veure l’avís. Un grup de persones a sobre del pont, Onejaven banderes, fent senyals al món. Jo era el conductor, em van fer impressió, botzina a pinyó, el desllorigador. Quina sensació fer d’animador amb cinquena. No sé si serveix l’activisme que no es posteja. Però estic conduint i només ser fer una cosa. Un escalf sonor que s’allunya del poble. Diumenge de manifestació al Congost. Encara a l’autopista hi ha un punt molt precís On ja fa anys va haver-hi un bon trencadís Flors de tant en tant hi deixen familiars Rams accidentals que omplen nous fossars. Seguia conduint, era l’últim sprint, botzina oprimint, víctimes beneint. Es veu que està prohibit, gastar el clàxon per ser agraït. Pots fer-lo servir, per intentar evitar d’algú la fi. Resulta curiós, legislar morts a la cuneta. Inescrutable llei, que multa però no desenterra. Diumenge de mort i destrucció, sento amor. El paisatge té molts elements. Que no canvien ni amb el mal temps. Formes diverses d’alleujament. Cada cop que veig aquests turons I m’omplo d’ozó tots dos pulmons Botzinejo a totes direccions, aficions.
7.
I ara diga’m què hem de fer. No tinc feina, tampoc és que canti molt bé. Quan en tens no en vols, quan en vols no en tens. Quan no saps què vols, poc veus el que tens. Quan en tens no en vols, quan en vols no en tens. Quan no saps què vols, poc veus el que tens. No em vull queixar més, no em vull conformar. No vull fer diners, d’algo haig de menjar. No vull no fer res, no hi ha res millor. Tinc la sensació que tant dir que no, em produeix inacció. I ara, diga’m què hem de fer. La pandèmia suma llenya al braser Quan en tens no en vols, quan en vols no en tens. Quan no saps què vols, poc veus el que tens. Quan en tens no en vols, quan en vols no en tens. Quan no saps què vols, poc veus el que tens. Tinc un sostre fix, pares i amics. Tinc un interès, un far ben dispers. Tinc salut joder, ansietat i estrès. Aquests són només tres motius pels quals em preocuparé després.
8.
Bibliotecària, la cançó. Posa el disco al reproductor. Quinze minuts perquè tanquin, toca distensió. Posa’ns algo que et flipi de debò, comparteix passió. A la biblioteca del carrer Urgell algú em va descobrir l’Ian Mackaye. Bibliotecària, què és això? La gran pregunta, eterna raó. Un fil em surt de l’orella, estira’l que és bo. Et prometo que no és cera del tambor, és el meu cordó. No farà massa, estant a la Triadú va sonar la PJ i vaig pensar en tu. Bibliotecària Hauries de ser tu. Qui ho cremés tot amb ímpetu. Et noto el nervi Té tela la teva missió. Sé que podries calar foc a tot allò que no serveixi per fer un món millor Tot aquest sistema de producció. Tota aquesta dèria pel triatló Tota l’ansietat que es respira: Tot fum, tot consumit. Tot aquest sistema de producció. Tota aquesta dèria pel triatló Tota l’ansietat que es respira: Tot farà curtcircuit. Bibliotecària Generes combustió Ni préstec, ni devolució. Desinteressada la recomanació Llumí que encén la meva metxa i la teva i la d’aquell que farà un món millor. Tot aquest sistema de producció. Tota aquesta dèria pel triatló Tota l’ansietat que es respira: Tot fum, tot consumit. Tot aquest sistema de producció. Tota aquesta dèria pel triatló Tota l’ansietat que es respira: Tot farà curtcircuit. Tot dat i beneït.
9.
La tòxica 02:10
Ei, ei, ei. Et veig pàl·lid, vols un torniquet? Ei, ei, ei. Ho estàs fent tot molt fluid, crec que no t’ho havia dit. Curar-te és un desig que he fet realitat aquesta nit. Ei, ei, ei. Vols aigua? Te’n poso set gots. Ei, ei, ei. Vols teca? Tinc teca sí, diga’m què és que vols de mi. Disposat a oferir servei les hores que convingui. De tanta cura, n’he fet vacuna. T’emmalalteixo, ho prefereixo. Queda’t tancat a la meva vida, ets pura fantasia. Guarit al meu palmell balla ara, abans que t’esmicoli.
10.
Lalabuya 07:43
Wayaral la yaral, ayaral la yaral. La Buya. Wayaral la yaral, ayaral la yaral. La Buya. Ha nascut un riff dins meu. Muntanyes verdes surten de la meva boca. Records foscos veuen la llum i m’omplen l’orella de flors. Sóc al Rif. Wayaral la yaral, ayaral la yaral. La Buya. Wayaral la yaral, ayaral la yaral. La Buya.
11.
El Riff 00:53
Ha nascut un riff dintre meu, i es mor de ganes de sortir, sembla que ha trobat el camí. S’escampa com el vent enllà, la memòria el fa ressonar, puc entendre d’on va rajar. He agafat l’instrument, vull fer un bon acabament. Un de rodó que tanqui l’útima cançó germanor.

credits

released April 30, 2021

license

all rights reserved

tags

about

BCore Disc Barcelona, Spain

BCore Disc is an independent record label from Barcelona, Spain, that’s been working since 1990, we cover lots of different styles going from hardcore, punk to indierock.

contact / help

Contact BCore Disc

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Naïf, potser, you may also like: